design

innovatief
en creatief

Mensen die Manon kennen omschrijven haar als: enthousiast, creatief, innovatief, flexibel en betrokken.
Zij houdt van complexe zaken in weinig tijd terug te brengen tot de essentie. Zij streeft vanuit vertrouwen zich te verbinden. Daarbij is zij sterk in motiveren en inspireren. Zij wil op een aantrekkelijke en interactieve manier kinderen en volwassenen inzicht geven in hun ontwikkelpunten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Na haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten gaf Manon les in beeldende vorming in het basisonderwijs. Daarna behaalde zij de PABO als zij-instromer. Na haar eerste kennismaking met ontwerpen voor het web was ze echter zo enthousiast dat ze maar één doel had, om haar kennis en inspiratie nu te combineren. In 2000 startte ze als freelancer concept en creatie met Carboni.nl.

Door haar ervaring als designer bij zowel (internationale) multi media bureau als aan klantzijde, ziet zij risico's en neemt zij kansen in de uitvoering van design en projecten. Manon weet daar intuitief op in te spelen zonder het gemeenschappelijke belang uit het oog te verliezen.

coaching

creatieve coaching

Manon is in staat mensen in beweging te zetten en te begeleiden bij veranderingsprocessen. Zij heeft met de Twinkle* coach een nieuwe visie op trainen en coachen ontwikkeld met diverse interactieve werkvormen en is in staat hiermee per team en opdrachtgever een op maat gemaakt traject aan te bieden.

Op dit moment volgt zij de opleiding: " Creatieve Communicatie met kinderen", zodat zij haar ervaring ook kan inzetten als beeldend coach en in het basisonderwijs.

energetisch
werk

Energetisch werk is voor Manon verbonden met een manier van aanwezig zijn, waarin je kiest voor het directe contact met jezelf en met de ander. Zij volgde diverse workshops en opleidingen over persoonlijke ontwikkeling, NLP, Systemisch werken, Hypnose, MBTI, REIKI en Quantum Touch.

onderwijs

educatief ontwerper

Voor Manon staat de brede persoonsontwikkeling van leerlingen centraal. Deze ontwikkeling omvat meerdere intelligenties zoals bijvoorbeeld, creativiteit en sociaal communicatief en motorisch naast verstand. Zij ziet de leerkracht als ontwerper van een leeromgeving waarin kinderen en mensen zichzelf mogen zijn.

Vanuit haar ervaring als leerkracht, multimedia designer, coach en specialist in creatieve communicatie heeft zij de afgelopen periode diverse werkvormen en lessen voor scholen ontwikkeld. Deze lessen/ lezingen en workshops die bestaan uit luisteren en kijken, maar vooral doen. Ze zijn geschikt voor docenten, ouders en leerlingen.

diensten

testimonials

Manon is een creatieve en vernieuwende ontwerper. Ik heb haar leren kennen bij het uitproberen van de twinkle coaching. Zij heeft mij daarbij laten zien dat zij zoals op design gebied als op interpersoonlijk gebied mooie kwaliteiten heeft. Haar vermogen om echt contact te maken is bijzonder. Ik waardeer Manon zeer als collega en als professional!

Judith Schrauwen
Beleidsmedewerker SNS Bank N.V.

*****

Manon is zeer creatief, denkt over de grenzen heen – of erbinnen, als dat nodig is – en is enorm collegiaal. Als de klus erom vraagt dan gaat ze net zolang door tot er een perfect eindresultaat is behaald. Een resultaat waarin ze haar eigen expertise laat zien, en die ze tegelijkertijd perfect matcht met de wensen van de opdrachtgever. En dat resultaat komt er dan ook, altijd!

Ellen Veldhuis - Freelance contentspecialist

*****

Naast dat Manon zeer creatief is, werkt ze zeer snel en effectief. Haar werk verrast altijd en is toch volgens de wensen van haar klanten alsof ze precies aanvoelt hoe het er uit moet zien. Als coach is Manon in staat om met op het oog simpele oefeningen je op het juiste pad te zetten met mogelijk grote veranderingen tot gevolg. Kortom : prettig om mee samen te werken en altijd vernieuwend

Robert Prenen - Co Founder Standish & Co.