Wie is Mevrouw Merel?

Mevrouw Merel is ManonCarboni (1969) getrouwd met Arthur en moeder van Bibi (7). Zij heeft haar naam ontleend aan het kinderboek Mevrouw Meijer, de merel, geschreven en geïllustreerd door Wolf Erlbruch, in Nederland uitgegeven door Querido (1997). Mevrouw Meijer maakt zich in dit boek altijd grote zorgen om niks. Totdat ze op een dag een piepjong mereltje in de moestuin vindt. Verdwenen zijn de oeverloze tobberijen, nu ze werkelijk iets heeft om voor te zorgen. Ze voedt het vogeltje, geeft het vliegles, en slaat dan ook zelf haar vleugels uit. Dit mooie prentenboek leert ons hoe je vleugels kunt krijgen je te richten op wat de essentie is. Mevrouw Merel nodigt je uit om op creatieve wijze boven het dagelijks getob uit te stijgen en je vleugels uit te slaan. Op de facebook pagina van Mevrouw Merel vindt je tips, tricks en inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

Manon heeft als achtergrond de Kunstacademie en PABO. Het was haar wens om te starten met (kinder)atelier Mevrouw Merel en dit te combineren met haar werk als (freelance) designer. Sinds korte tijd beheert zijn het voormalige ABN AMRO Pand op de Hoofstraat 41 in Epe en heeft zij dat omgetoverd tot creatieve POP UP Atelier Mevrouw Merel. Zie ook www.carboni.nl.

Manon is een creatieve, vernieuwende ontwerper en docent. Ik heb haar leren kennen bij het uitproberen van de twinkle coaching. Zij heeft mij daarbij laten zien dat zij zoals op design gebied als op interpersoonlijk gebied mooie kwaliteiten heeft. Haar vermogen om echt contact te maken is bijzonder.

Judith

Manon is zeer creatief, denkt over de grenzen heen – of erbinnen, als dat nodig is – en is enorm lief voor kinderen.


Ellen

Naast dat Manon zeer creatief is, weet ze als coach om met op het oog simpele oefeningen je op het juiste pad te zetten met mogelijk grote veranderingen tot gevolg.

Robert