PROGRAMMA MEVROUW MEREL

Wat zie jij met je ogen dicht?

Leuk dat je er bent! Tijdens de tekenles voor kinderen van Mevrouw Merel leer je verbeelden wat je ziet, niet alleen in de wereld om je heen maar ook in je fantasie. Langzaam ontstaan de mooiste verhalen op het tekenpapier. We gebruiken echte kunstenaarsmaterialen zoals mooie kleurpotloden, houtskool, pastelkrijt of oost-Indische inkt en ecoline . Samen kijken we naar werk van kunstenaars, maar we tekenen ook wat we zelf zien, met ogen open of dicht. Als je het leuk vindt kan je ook alleen of met je ouders langskomen en leren om met elkaar te praten met verf, potlood en papier.

15 manieren om creatief aan de slag te gaan met kinderen. GRATIS!

In een handig boekje! Wil je het ook ontvangen?
Leer op een speelse en creatieve manier kinderen te begeleiden om het beste uitzichzelf te halen. Vul dan je e-mailadres in en je krijgt de downloadlink naar mijn e book met 15 inspirerende ideeën in je inbox van je mail. Of klik op deze link om het boek direct online te bekijken..zonder je aan te melden. Veel plezier ermee!
Mevrouw Merel geeft naast lessen en coaching aan kinderen ook graag inspiratie door aan ouders en leerkrachten door middel van workshops of voorlichting op scholen/ouderavonden. Dus als je iets leuks op kunstzinnig gebied wilt organiseren en hulp nodig hebt, neem contact op met Mevrouw Merel.